• Nu är det sommar!

  Posted on juni 7, 2018 by in Okategoriserade

  Vilket väder vi haft! Nästan så att jag trodde det var Dansgalan redan i maj. Nu laddar vi som bäst upp inför årets dansgala och med mindre än en månad kvar är det mycket att stå i, dansgolvet ska läggas, tälten ska resas och scenerna ska byggas. Men vet ni vad, det är värt allt arbete för att få uppleva denna folkfest i Storuman.

  I år har vi lyckats få hit Jessica Andersson, aktuell från melodifestivalen, och Magnus Carlsson. Tillsammans med trotjänarna Månsson All Stars ska de framföra alla sina hits i sommarnatten, och jag tror det blir en succé!

  Dansgolvet blir bättre än någonsin, en bra mix av band och i täten Martinez som vuxit till ett av Sveriges bästa dansband. Du missar väl inte deras nya album (går att lyssna på från vår hemsida) och har vi tur blir det officiell skivsignering på torget under dagen, mer info kommer.

  Går det att få mer röj i öltältet, ja det tror jag definitivt. I år startat vi lite försiktigt upp med trubaduren Bengan som verkligen har en bred repertoar, allt från Tomas Ledin, Björn Rosenström och Per Gessle. Allt som behövs för att få igång festen! Lite senare på kvällen gästas tältet av grabbarna i Månsson All Stars som kommer att ge allt som de har för att få stämningen på topp.

  Så kan det bli mycket bättre än så här? Nej jag tror inte det, nu vill jag bara att du bokar in lördagen den 30:e juni för en helkväll i Storuman!

  Vi ses den 30:e juni!

  Karl-Erik
  Festivalgeneral

Comments are closed.