• Äntligen tillbaka!

  Posted on maj 31, 2022 by in Okategoriserade

  Då var det dags igen!

  Tre år har gått sedan sist vi sågs, jag trodde inte att pandemin skulle få ett slut. Vi har under tiden både planerat för Dansgalor 2020 och 2021, Dansgalor som tyvärr inte blev av. Men nu står vi här 2022, artisterna och banden är bokade och vi ser framemot att få välkomna er till årets evenemang!

  För 24 gången, 26 år sedan starten 1997, har vi återigen samlat populära dansband och artister till en helkväll i Storuman. Månsson All Stars med Martin Stenmarck på stora scenen, Streaplers och Mickeys på dansgolvet, bandet Smash inne i öltältet och trubaduren Henrik Baer i vårt nya område Biergarten!

  I Biergarten erbjuds ni hel värld av öl från våra lokala bryggerier, dessa kan avnjutas med en bit grillat och underhållning av Henrik Baer. Biergarten är absolut värt ett besök!

  Återigen har fyra ideella föreningar gått samman för att ge er den bästa sommarupplevelsen som går att få i Storuman. Storumans IK, Gunnarns IK, Vildmannen och Åskilje Bygdegård, alla hjälps vi åt för att lyckas ro i land Dansgalan varje år och utan alla ideella krafter och sponsorer hade det inte varit möjligt.

  Tillsammans sätter vi Storuman på kartan i inlandet och tillsammans med alla andra evenemang denna helg, marknad, tivoli och mycket mer, så skapar vi en superhelg för er besökare oavsett om ni är från orten eller långväga ifrån.

  Så har ni inte redan planerat in helgen 1-3 juli i Storuman så gör det nu! Vi ses till en toppenhelg!

  Karl-Erik Byström
  Festivalgeneral Dansgalan

Comments are closed.