Artistsläpp 2017

2017-08-19

Till sist lite bilder från årets Dansgalan som blev succé i det fina sommarvädret! Klicka för att se större bilder! Kolla även in Kurt Sundins filmklipp från kvällen (klicka på länkarna nedan):

Del 1: <iframe width=”854″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/eVgNLkc3F48″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Del 2: <iframe width=”854″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/sgn1tlmvTn4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Foto: Håkan Fjäll.

 

2017-06-05

Nu är det bara 26 dagar kvar men du kan lyssna på alla artisterna redan nu, testa vår Spotify-spellista med ett axplock av låtar från alla artister!

2017-04-30

”Vintern rasat uti…” Vi på Dansgalan vill önska er alla ett trevligt Valborgsmässofirande och samtidigt avslöja de andra dansbanden Martinez och Thor Görans som kommer att stå vid sidan av Streaplers!

Martinez med sångerskan Sandra Estberg vann en Guldklave som Årets sångerska 2016 gör åter ett besök hos oss. Martinez släppte sin nya skiva den 7 april så vi kommer att lägga upp några låtar från den på vår playlist inom kort! Missa inte heller Martinez uppträdande i Bingolotto nästa söndag!

Thor Görans är bandet som hängt med länge och Peter Grundström har många egna alster på deras repertoar och tillsammans med Agnetha Olsson släpper även de en ny skiva den 17:e juni som vi hoppas få höra mycket av på Dansgalan!

Så med dessa tre toppenband vill vi önska alla ni dansanta därute en riktigt trevlig Valborg!

 

2017-04-23

I år ska det inte bara svänga på utomhusscenen utan även på dansgolvet! Vårt stora dragplåster i år är Streaplers, ett av Sveriges absoluta topp-band som hållit igång under 58 år! Och de har inget emot att besöka oss igen vilket vi känner oss hedrade av. Kuriosa är att vi redan hade dem på deras 40-årsjubileum som nu börjar bli några år sedan… är det någon av er därute som har några minnen från den spelningen får ni gärna skriva om det på vår Facebook-sida!

19:e maj släpps deras nya skiva ”King River” och vi försöker få upp en Spotify-playlist med några av låtarna så snart den är släppt.

 

2017-04-20

Nu har påsken passerat och snart är det sommar! (eller, ja om nån månad i varje fall). Vi på Dansgalan tänkte att det då är dags att börja presentera årets bokningar till Dansgalan den 1:a juli i sommar och först ut i år är The Boppers! Påskafton 1977 började grabbarna spela i ett band som nu, 40 år senare, är nummer 1 i Sverige när det gäller Rock’n’roll och Doo-Wop. I år är de ute på 40-års jubileums- och sommarturné och en av de få spelningarna i Norrland gör de hos oss!